Στ. Καλαφάτης:”Ουσιαστική συμβολή των Βουλευτών στη χάραξη της κυβερνητικής πολιτικής”

Για τη στρατηγική και τις δράσεις της Κυβέρνησης για την ανασυγκρότηση του παραγωγικού μοντέλου της χώρας, τη διευκόλυνση των επενδύσεων, τη μείωση γραφειοκρατικών διαδικασιών και την πορεία υλοποίησης του Αναπτυξιακού Νόμου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024, μετά από πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Σταύρου Καλαφάτη, ενημερωτική συνάντηση των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Τάκη Θεοδωρικάκο.

 

Παρέστησαν επίσης οι Υφυπουργοί κ.κ. Ζωή Ράπτη και Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Σωτήριος Αναγνωστόπουλος, Τάσος Γαϊτάνης, Βίκυ Λοίζου, Στελλίνα Σιαράπη και εκπρόσωποι των εποπτευόμενων φορέων του Υπουργείου.

Όπως τόνισε ο κ. Καλαφάτης: “Ήταν μια γόνιμη ενημερωτική συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Τάκη Θεοδωρικάκο για ζητήματα αρμοδιότητάς του. Βασικός στόχος των ενημερωτικών συναντήσεων με τους Υπουργούς στον νέο κύκλο που εγκαινιάσαμε είναι η ουσιαστική συμβολή των Βουλευτών στη χάραξη της κυβερνητικής πολιτικής”.