Στ. Καλαφάτης: “Ο αγώνας για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων δεν σταματά”

Στην 18η Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας, που διοργάνωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος στην Κατασκήνωση του Δήμου Λαυρεωτικής, στην Κερατέα, παρέστη στις 30 Αυγούστου 2024, ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, προσκεκλημένος του Προέδρου της Π.Ο.Ε. κ. Γεώργιου Βαρυθυμιάδη.

Σε χαιρετισμό του ο κ. Καλαφάτης υπογράμμισε τη σημασία που έχει η γνώση της ιστορίας, την προστιθέμενη αξία που έχουν τέτοιες διοργανώσεις στο διάλογο και την επιστημονική συζήτηση ιστορικών γεγονότων καθώς και την αναγκαιότητα που υπάρχει να επενδύσουμε στα νιάτα της Ελλάδας μας!

Όπως ανέφερε: “Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις 353 χιλιάδες των αδελφών μας που χάθηκαν. Και ο αγώνας για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων δεν θα  σταματήσει ποτέ. Το μήνυμα αυτό πρέπει να γίνει καθαρό με κάθε τρόπο. Και το διήμερο αυτό θεωρώ ότι προσθέτει σ΄αυτή την πολύχρονη προσπάθεια των Ποντίων, κυρίως διότι εδώ πρωταγωνιστεί η νεολαία μας. Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους όσοι στηρίζουν τη συγκεκριμένη διοργάνωση”.