Στ. Καλαφάτης: «Πίστη στις δυνατότητες της Πατρίδας μας, περηφάνια και εθνική αυτοπεποίθηση»

Στ. Καλαφάτης: «Πίστη στις δυνατότητες της Πατρίδας μας, περηφάνια και εθνική αυτοπεποίθηση»

Δήλωση του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης,  που συμμετέχει ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων στις εργασίες της 148ης Γενικής Συνέλευσης της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης, στη Γενεύη,  παρέστη χθες στην Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αποστόλου των Εθνών Παύλου, στην Ελληνική Ορθόδοξη Ενορία Αποστόλου Παύλου Γενεύης, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ελβετίας κ. Μάξιμου και παρουσία του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στη Γενεύη κ. Αλέξανδρου Γεννηματά.

Σε δήλωσή του για την εθνική μας επέτειο αναφέρει:

«Η διπλή γιορτή της Παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού αναπτερώνει την πίστη στις δυνατότητες της Πατρίδας μας. Εμπνέει περηφάνια και εθνική αυτοπεποίθηση. Αναδεικνύει αξίες και ιδανικά που έρχονται από τα βάθη της ιστορίας μας και μπορούν να οδηγούν το Έθνος μας ακόμη πιο ψηλά.

Όλοι μαζί οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τιμούμε τους  αγωνιστές του ‘21 που σήκωσαν γενναία το λάβαρο της Επανάστασης και χάρισαν  στην Πατρίδα μας την Ελευθερία. Τιμούμε, ταυτόχρονα, τους άγρυπνους φύλακες των συνόρων, της εδαφικής μας κυριαρχίας των δικαίων και των δικαιωμάτων μας. Ενώνουμε παράλληλα τις δυνάμεις μας για την  Ελλάδα, που γίνεται πιο ισχυρή οικονομικά, γεωπολιτικά και αμυντικά. Χρόνια πολλά Ελλάδα. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους».