Στ. Καλαφάτης: «Η αξιοπιστία της Κυβέρνησης έχει κριθεί από τα αποτελέσματα της τελευταίας εκλογικής μάχης»

Στ. Καλαφάτης: «Η αξιοπιστία της Κυβέρνησης έχει κριθεί από τα αποτελέσματα της τελευταίας εκλογικής μάχης»

«Η αξιοπιστία της Κυβέρνησης έχει κριθεί από τα αποτελέσματα της τελευταίας εκλογικής μάχης», τόνισε ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης, σε συνέντευξη στον ANTENNA και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου.

Όπως επισήμανε: «Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο ν΄αντιληφθούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης πως μπορούμε να προχωράμε την ίδια στιγμή σε μεταρρυθμίσεις που φτιάχνουν ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα και παράλληλα να δίνουμε τις ανάσες στις αδύναμες κατηγορίες συμπολιτών μας, όταν αυτό απαιτείται». Ο κ. Καλαφάτης σημείωσε πως «Δεν γίνονται αυξήσεις μ΄έναν νόμο και ένα άρθρο και υπάρχουν και οι συλλογικές διαπραγματεύσεις οι οποίες πολλαπλασιάστηκαν την προηγούμενη τετραετία».

Αναφερόμενος στη συζήτηση στη Βουλή, επί των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβέρνησης, ο κ. Καλαφάτης επισήμανε ότι: «Ήταν μια πολύ σοβαρή διαδικασία. Θεωρώ ότι στάθηκαν όλα τα κόμματα στο ύψος των περιστάσεων, στην κορυφαία αυτή στιγμή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και με μια νέα πραγματικότητα. Και εννοώ τόνισε ο κ. Καλαφάτης,  ότι δεν είχαμε ακραίες συμπεριφορές και ο καθένας έδωσε το δικό του στίγμα. Ασκώντας κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης επισήμανε ότι: «Είδαμε ξανά το ίδιο έργο. Και δεν παρουσιάστηκε κάποιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την επόμενη ημέρα της χώρας».

https://www.antenna.gr/watch/1651679/stayros-kalafatis-xaralampos-mamoylakis-milena-apostolaki-kalimera-ellada-07-07-2023?showall