Στ. Καλαφάτης: Οφείλουμε να εξαντλήσουμε κάθε προσπάθεια για να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο αύριο

Δήλωση του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης μετά την Μαθητική Παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Στη Μαθητική Παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, που πραγματοποιήθηκε στην οδό Τσιμισκή της Θεσσαλονίκης, παρέστη ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ως Εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνου Τασούλα.

Σε δήλωσή του, αμέσως μετά, τόνισε:  

«Είναι συγκινητικό, είναι σπουδαίο να χειροκροτούμε τα παιδιά μας, τις νέες και τους νέους της Πατρίδας μας. Και μάλιστα την ημέρα εορτασμού του ΟΧΙ, ημέρα υπερηφάνειας και εθνικής αυτοπεποίθησης.

Ξέρουμε ότι τα παιδιά αυτά πέρασαν δύσκολα χρόνια. Ξέρουμε όμως επίσης, ότι οφείλουμε να εξαντλήσουμε κάθε προσπάθεια για να τους παραδώσουμε ένα καλύτερο αύριο. Και αυτό κάνουμε. Όλοι μαζί χτίζουμε μια καλύτερη Ελλάδα, μια πιο ισχυρή Ελλάδα, μια κοινωνική Ελλάδα και μια δίκαιη κοινωνία.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους.»

Νωρίτερα, ο κ. Καλαφάτης είχε παραστεί στην τελετή κατάθεσης στεφάνων από αντιπροσωπεία μαθητών στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.