Στ. Καλαφάτης: «Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θέλει υποστήριξη»

«Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θέλει υποστήριξη. Το οικονομικό πάντα είναι το ζητούμενο. Θα πρέπει να γίνει πιο εξωστρεφές, να στραφεί πιο επαγγελματικά στις επιχειρήσεις ώστε και οι επιχειρήσεις στηρίζοντάς το, να έχουν και αυτές κάποιο όφελος μέσα από τη δημοσιότητα. Θα πρέπει να γίνει πιο επαγγελματική η νοοτροπία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Αυτή η Κυβέρνηση πάντα προσπαθεί να βρει λύσεις. Αν χρειασθεί να μεσολαβήσω να ακουστεί η φωνή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον Γιάννη Βρούτση, πολύ ευχαρίστως. Πάντα θα πρέπει να υπάρχει στήριξη όσο το δυνατόν και μεγαλύτερη και με διαφάνεια, της Πολιτείας προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο», τόνισε σε δηλώσεις του ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, στο φινάλε της εκδήλωσης κλήρωσης των πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ).

Ο κ. Καλαφάτης ενημερώθηκε για το θέμα που έχει προκύψει με την υποχρέωση των σωματείων της Β΄ και Γ΄ κατηγορίας να έχουν προπονητή με δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Β και με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Όπως ανέφερε θα εξετάσει με κάθε λεπτομέρεια το ζήτημα και θα προβεί στις ενδεδειγμένες ενέργειες προς το Υπουργείο Αθλητισμού.

 

https://www.metrosport.gr/kalafatis-to-erasitechniko-podosfairo-thelei-ypostirixi-1030967?fbclid=IwY2xjawE76NZleHRuA2FlbQIxMQABHShiT_MT7vwb1pzZOTYY8_FAd2M2rKUNJBzkFauhPiFYRYul5EeKkI2ZOA_aem_KGHwzFoDr8u3J_Mekx7EDQ