ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 45η ΕΠΕΤΕΙΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

“Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική Παράταξη που ταυτίζει το Έθνος με το λαό, την Πατρίδα με τους ανθρώπους της, την Πολιτεία με τους πολίτες της, την εθνική ανεξαρτησία με τη λαϊκή κυριαρχία, την πρόοδο με το κοινό αγαθό, την πολιτική ελευθερία με την έννομη τάξη και την κοινωνική δικαιοσύνη.”

Η ιδρυτική διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας στις 4 Οκτωβρίου 1974, μετά από 45 χρόνια παραμένει επίκαιρη. Εξακολουθεί να είναι ο οδηγός μας για την ενότητα του έθνους και τη διαφύλαξη της Δημοκρατίας μας. Μακριά από παραπλανητικές ετικέτες και με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη και την ευημερία του ελληνικού λαού.

Σήμερα η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύεται, και πάλιν, ως Παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η Κυβέρνηση και η Κοινοβουλευτική Ομάδα κινούμαστε δυναμικά, με όραμα, σχέδιο και πρόγραμμα για την αυτοδύναμη Ελλάδα της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Χαράσσουμε, ήδη, το τέλος του φαύλου κύκλου της ανασφάλειας και αβεβαιότητας και σηματοδοτούμε την αρχή μιας νέας περιόδου ανάκαμψης της οικονομίας και ανάτασης της κοινωνίας μας.

Η Ελλάδα γίνεται περήφανη ξανά και οι Έλληνες ανακτούμε τη χαμένη αισιοδοξία μας.