«Η αξιοπιστία των εξαγγελιών του δημάρχου, σκοντάφτει στην ασυνέπειά του.» Συνέντευξη του Σταύρου Καλαφάτη στο περιοδικό PARALLAXI

Την εξέλιξη της Θεσσαλονίκης σε “Έξυπνη Πόλη” που θα λειτουργεί και θα αναπτύσσεται με μυαλό, «μια smart city», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, ως οραματικό του στόχο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, στο πλαίσιο συνέντευξής του του στο μηνιαίο περιοδικό «Parallaxi».

Κληθείς να σχολιάσει τις εξαγγελίες των άλλων υποψηφίων δημάρχων, τόνισε πως «δεν ξεκινούν όλοι από την ίδια αφετηρία», αφού, «ο νυν δήμαρχος έχει πίσω του μια θητεία 3,5 ετών, δίχως ουσιαστικό έργο» και πρόσθεσε: «Άρα, η αξιοπιστία των εξαγγελιών του για το μέλλον, “σκοντάφτει” στην ασυνέπειά του, ως προς τις εξαγγελίες του 2010.»

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν είναι έτοιμος να συγκρουστεί με επαγγελματικές ομάδες για την ευταξία στην πόλη, ο Σταύρος Καλαφάτης τονίζει: «Η πειθώ έχει μεγαλύτερη αξία από τη σύγκρουση. Οι συμπολίτες μας, δεν είναι εχθροί μας. Είναι σύμμαχοί μας. Το καθήκον του δημάρχου, είναι να αθροίζει και να πολλαπλασιάζει δυνάμεις. Όχι να κατηγορεί και να διχάζει τους πολίτες».