Καλαφάτης: Δίνει ανάσα στην πόλη το έργο σύνδεσης του αποχετευτικού δικτύου Δενδροποτάμου με τον Βιολογικό Καθαρισμό Θεσσαλονίκης

Μετά την ολοκλήρωση της επίβλεψης των τελικών εργασιών παράδοσης του έργου σύνδεσης του αποχετευτικού δικτύου Δενδροποτάμου με τον Βιολογικό Καθαρισμό της Θεσσαλονίκης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Άλλο ένα έργο- η σύνδεση του αποχετευτικού δικτύου του Δενδροποτάμου με τον Κεντρικό Αποχετευτικό Αγωγό Θεσσαλονίκης και την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων- ολοκληρώνεται με τη συγχρηματοδότηση και της ΕΥΑΘ Α.Ε., η οποία είναι υπό την εποπτεία του τομέα Μακεδονίας – Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών.

Είναι ένα από τα πλέον σημαντικά έργα για τη Θεσσαλονίκη, με πράσινο αποτύπωμα, που δίνει πνοή, δίνει ανάσα στην πόλη. Αποδεικνύεται, έτσι, εμπράκτως, ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει τη Θεσσαλονίκη σε πρώτη προτεραιότητα. Και ο σχεδιασμός δεν σταματά εδώ. Πριν μια εβδομάδα έχει υπογραφεί σύμβαση επέκτασης της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Νερού από την ΕΥΑΘ. Η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις προκλήσεις και προωθεί έργα υποδομής. Συνεχίζουμε».