Να συγχαρούν την ΕΛΑΣ για τις επιτυχίες της όλες οι πολιτικές δυνάμεις

Να τιμώνται, κάθε χρόνο, την ημέρα της εορτής του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, διαπρέψαντες χαμηλόβαθμοι αστυνομικοί, προτείνει ο υποψήφιος βουλευτής Α Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης.

Την πρόταση διατύπωσε στη διάρκεια επίσκεψης στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου στα πρόσωπα του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Βάιου Χόνδρου και των απλών αστυνομικών, έδωσε συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ για την μεγάλη επιτυχία της σύλληψης του τρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού. Ήδη, χθες, είχε συγχαρεί τηλεφωνικά και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο Δημήτρη Τσακνάκη.

«Έδωσα τα συγχαρητήριά μου στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Την ευγνωμοσύνη, όμως, η ελληνική κοινωνία την οφείλει σε κάθε ευσυνείδητο Έλληνα αστυνομικό ξεχωριστά. Οι αστυνομικοί είναι παιδιά από τα σπλάχνα του ελληνικού λαού. Υπηρετούν καθημερινά, με κίνδυνο της ζωής τους το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Οφείλουμε να τους τιμάμε και να τους ευχαριστούμε γι αυτό.»

Κι ο Σταύρος Καλαφάτης κατέληξε: «Θεωρώ αυτονόητο ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να συγχαρούν την ΕΛΑΣ για τις επιτυχίες της, αναφορικά με την καταπολέμηση της τρομοκρατίας».