Στιγμιότυπα από τη συνάντηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Σταύρο Καλαφάτη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης υποδέχθηκε την Πέμπτη το απόγευμα τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς». Οι δύο άνδρες συζήτησαν σχετικά με την εκλογική μάχη στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια περπάτησαν μαζί στη νέα παραλία, μπροστά από το ξενοδοχείο και χαιρέτησαν περαστικούς πολίτες.

Αμέσως μετά ο Πρωθυπουργός προχώρησε σε δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας του Σταύρου Καλαφάτη για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η δήλωση του Πρωθυπουργού για το Σταύρο Καλαφάτη έχει ως εξής:

 «Και το ήθος και την ευπρέπεια και τις γνώσεις του και την αποτελεσματικότητά του, τα γνωρίζουμε. Γιατί ο Σταύρος Καλαφάτης μας έχει δώσει τα διαπιστευτήρια αυτά και τη διαδρομή του την ξέρουμε όλοι πολύ καλά. Ταυτόχρονα, έχει αφοσίωση και έχοντας την αφοσίωση στην πόλη του τη Θεσσαλονίκη, είναι βέβαιο ότι θα εργαστεί με προσήλωση σε αυτό το οποίο πιστεύει. Με σύστημα και με πρόγραμμα. Χωρίς πολλά λόγια. Είναι άνθρωπος της δράσης. Θέλω να ξεκαθαρίσω απόλυτα ότι, όχι μόνο τον στηρίζουμε, αλλά τον περιβάλλουμε με μία απόλυτη εμπιστοσύνη στην παράταξη, γιατί γνωρίζουμε ότι και μπορεί, και πρέπει άλλωστε, να δώσει στη Θεσσαλονίκη ένα καινούργιο όραμα. Μία καινούργια ελπίδα και σίγουρα μία μεγάλη ανάπτυξη. Καλή επιτυχία και κάθε καλό».

Επισυνάπτονται φωτογραφικά στιγμιότυπα και βίντεο από τη συνάντηση.

https://www.youtube.com/watch?v=bJp6RsJqKXk