Το Σάββατο στο «Βελλίδειο» η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Εντάξει».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, θα παρουσιάσει τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Εντάξει», το ερχόμενο Σάββατο 5 Απριλίου και ώρα 19:00 το απόγευμα, στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης».

Ο Σταύρος Καλαφάτης, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά των υποψηφίων που έχουν επιλεγεί, σε συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα το πρωί στο ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS (103,6 FM) και στο δημοσιογράφο Δημήτρη Βενιέρη.

«Το Σάββατο θα ανακοινωθεί περίπου το 80% των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων», δήλωσε, συμπληρώνοντας ότι πρόκειται για «ενεργούς συμπολίτες μας, παραγωγικής ηλικίας, που έχουν “γράψει χιλιόμετρα” μέσα στην κοινωνία και στη συντριπτική πλειονότητα δραστηριοποιούνται για πρώτη φορά στα κοινά».

«Τιμώ και υπολήπτομαι όλους όσους έχουν υπηρετήσει την πόλη από τη θέση του δημοτικού συμβούλου μέχρι σήμερα», πρόσθεσε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. «Παράλληλα πιστεύω πως ήρθε η ώρα για μια εκτεταμένη ανανέωση στο δημοτικό συμβούλιο. Γι` αυτό το λόγο συγκροτούμε μια νέα ομάδα επιτυχημένων και καταξιωμένων πολιτών, που βιώνουν την καθημερινότητα της πόλης, αυτήν ακριβώς την καθημερινότητα που θέλουμε να βελτιώσουμε.»