«Στις 25 Ιανουαρίου η αλήθεια και η ευθύνη θα νικήσουν!»

Το εθνικό συμφέρον απαιτεί την πρωτιά της ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας το απόγευμα του Σαββάτου 3 Ιανουαρίου σε συνάντηση με τα μέλη των Νομαρχιακών Συνελεύσεων Α΄ Θεσσαλονίκης του κόμματος.

«Στις 25 Ιανουαρίου η αλήθεια και η ευθύνη θα νικήσουν!», υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής, τονίζοντας ότι από αυτές τις εκλογές θα κριθεί αν η χώρα θα βγει από την κρίση, με κυβέρνηση ΝΔ, ή θα μπει σε μια νέα περιπέτεια, αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα αναφέρθηκε και στους εθνικούς κινδύνους που μπορεί να φέρει μια οικονομική αποσταθεροποίηση της χώρας.

«Πριν 2,5 χρόνια κατρακυλούσαμε στην έξοδο από το ευρώ, όμως εμείς, αναγκαζόμενοι να συμβιβαστούμε και με πολιτικές αντίθετες προς τα πιστεύω μας, καταφέραμε να φέρουμε τη χώρα στο τέλος της ύφεσης, την ανάπτυξη και την αναγέννηση των χαμένων προσδοκιών», επισήμανε ο κ. Καλαφάτης. «Λάθη έγιναν», πρόσθεσε, «εμείς δεν παριστάνουμε τους αλάνθαστους, όμως την κοινωνική ευαισθησία δεν τη χαρίζουμε σε κανέναν», υπογράμμισε.

Ο κ. Καλαφάτης είπε ότι η ΝΔ οραματίζεται μια χώρα που θα παράγει, θα εξάγει και θα προοδεύει κι ότι οι πολιτικές της είναι αυτές που σπρώχνουν τη χώρα έξω από τα μνημόνια, ενώ εκείνες του ΣΥΡΙΖΑ, αν εφαρμόζονταν, θα την οδηγούσαν πίσω σε αυτά. Ο κ. Καλαφάτης κάλεσε όλα τα στελέχη και μέλη της ΝΔ, όπως είπε να κινηθούν όπως κι ο ίδιος έπραξε σε όλη τη διάρκεια της πολιτικής του διαδρομής, βάζοντας, δηλαδή, το συμφέρον της παράταξης πάνω από το προσωπικό. Ζήτησε, δε, από τους συγκεντρωθέντες «να προσεγγίσουμε κάθε πολίτη που είναι εύλογα θυμωμένος, δυσαρεστημένος ή έχει πέσει θύμα του λαϊκισμού των άλλων κομμάτων», όπως υπογράμμισε. «Το μεγαλύτερο όπλο της ΝΔ σε αυτές τις εκλογές είναι η αλήθεια γι αυτά που πετύχαμε», κατέληξε ο κ. Καλαφάτης