Αναγκαιότητα η ολοκλήρωση του νέου Αθλητικού Κέντρου

Τη δέσμευση ότι θα πιέσει προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε να ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου Αθλητικού Κέντρου Ευόσμου, η οποία έχει διακοπεί, έδωσε ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα την περιοχή του Κορδελιού-Ευόσμου.

Ο κ. Καλαφάτης συζήτησε με εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής τα προβλήματα της περιοχής, ενώ συνομίλησε με πολίτες.

Ο κ. Καλαφάτης, συζητώντας το θέμα των αθλητικών υποδομών της περιοχής με τον πρόεδρο του Αγροτικού Αστέρα, Ηλία Θεοδωρίδη και τον προπονητή της ομάδας Περικλή Αμανατίδη, σημείωσε ότι η ιστορική ομάδα έχει τη δυνατότητα, προκειμένου να βελτιώσει το γήπεδό της, να κάνει χρήση των διατάξεων του νόμου 4258/14, που ο ίδιος προώθησε ως αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ, για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων ποδοσφαιρικών ομάδων.

Ο κ. Καλαφάτης εξέτασε επίσης με τους εκπροσώπους του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ζητήματα όπως η ένταξη στο Σχέδιο Πόλης της περιοχής της Διαλογής, αλλά και το μέγα θέμα της σχολικής στέγης, καθώς, όπως ειπώθηκε, το Κορδελιό και ο Εύοσμος κατέχουν το… ρεκόρ μαθητών ανά σχολική αίθουσα, με αποτέλεσμα η διπλοβάρδια να αποτελεί κανόνα.

Ο κ. Καλαφάτης ήπιε καφέ με πολίτες σε καφετερία της κεντρικής πλατείας του Ευόσμου, ανταλλάσσοντας ευχές για την νέα χρονιά.