Ανοιχτή πρόσκληση Καλαφάτη προς τους Θεσσαλονικείς για συμμετοχή.  Ο Χρήστος Μάτης υποψήφιος με το συνδυασμό «Εντάξει».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, καλωσόρισε σήμερα στο συνδυασμό «Εντάξει», ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, τον μέχρι πρότινος υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Μάτη, απευθύνοντας ταυτόχρονα ανοιχτή πρόσκληση στους Θεσσαλονικείς, να στηρίξουν την προσπάθεια του συνδυασμού «Εντάξει», για μια ουσιαστική αλλαγή σελίδας στη Θεσσαλονίκη, μακριά από ιδεοληψίες, στερεότυπα και περιχαρακώσεις.

 Ο Σταύρος Καλαφάτης, δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

 «Καλωσορίζουμε τον Χρήστο Μάτη. Μία υγιή και δυναμική φωνή στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης ως αντιπολίτευση και είμαι σίγουρος ότι την επόμενη μέρα,  ως διοίκηση αυτή τη φορά, θα συνεχίσει με τον ίδιο δυναμικό και υγιή τρόπο να τιμά τον δήμο και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Καλούμε κοντά μας όλους τους Θεσσαλονικείς, σ` όποιο χώρο κι αν ανήκουν, να στηρίξουν την πρότασή μας για την πόλη. Δεν υπάρχουν στερεότυπα και ιδεοληψίες σε σχέση με τα κριτήρια της συμμετοχής. Εμείς αξιολογούμε τους ανθρώπους σε σχέση με το δείγμα γραφής τους και με αυτά που μπορούν να προσφέρουν την επόμενη μέρα.»

Απευθυνόμενος δε, στον ίδιο τον Χρήστο Μάτη, ο Σταύρος Καλαφάτης πρόσθεσε: «Χρήστο, καλώς ήρθες. Καλή δύναμη. Καλή μας επιτυχία και πάμε για μία πόλη εντάξει. Είσαι εντάξει, είσαι στους “εντάξει” και η πόλη μας αύριο θα είναι εντάξει.»

Από την πλευρά του ο Χρήστος Μάτης δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ το Σταύρο, για την τιμή που μου έκανε, να μου ζητήσει να συμμετέχω σ` αυτήν την προσπάθεια. Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια και εκείνο για το οποίο ήμουν πάντα βέβαιος, είναι ότι ο Σταύρος είναι ένας έντιμος άνθρωπος, ο οποίος αυτό που λέει ότι θα κάνει, το πιστεύει και θα προσπαθήσει να το κάνει. Η συμμετοχή μου σε αυτή την προσπάθεια, είναι μία συμμετοχή για να αλλάξει η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης. Ξέρετε πως τρία χρόνια είμαι σε αυτή τη κατεύθυνση και είμαι πεπεισμένος, ότι για το καλό της πόλης αυτή η διοίκηση πρέπει να αλλάξει. Η προσπάθεια του Σταύρου στο τέλος θα ευοδωθεί και θα χαράξει μία νέα πορεία για τη Θεσσαλονίκη.»

https://www.youtube.com/watch?v=XrEESPaxKnc