«Δεν επενδύει η ΝΔ στον φόβο, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ στον πόνο.»

Το γεγονός ότι η ανησυχία για την επόμενη μέρα, δεν προκαλείται από τον πολιτικό λόγο της ΝΔ, αλλά από τις αντιφάσεις και τις ακραίες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Η ώρα της κάλπης» του τηλεοπτικού σταθμού «MEGA» .

«Δεν επενδύει η ΝΔ στο φόβο, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ στον πόνο και στις θυσίες που έχουν υποστεί οι Έλληνες για βγει η χώρα από την κρίση», τόνισε ο Σταύρος Καλαφάτης. «Αν προσέξει κανείς τι έχουν πει κατά καιρούς ο κ. Τσίπρας και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα καταλάβει γιατί ανησυχεί και φοβάται ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Εμείς από την πλευρά μας ζητάμε θετική ψήφο, επειδή η Ν.Δ. έχει το σχέδιο για τα θετικά βήματα που απαιτούνται για να προχωρήσει η Ελλάδα με ασφάλεια στην επόμενη μέρα και στην ανάπτυξη. Με ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης, εξασφάλιση της πιστοληπτικής γραμμής στήριξης, διευθέτηση του χρέους στη βάση της συμφωνίας του 2012. Και εν συνεχεία πολιτικές ανάπτυξης με μειώσεις φόρων και προσέλκυση επενδύσεων.»

Ο Σταύρος Καλαφάτης πρόσθεσε:

«Υπάρχουν δύο παράμετροι για την ψήφο των πολιτών σ` αυτές τις εκλογές. Από τη μια η ένταση πολλών για την επιδείνωση της θέσης τους, λόγω των θυσιών που έγιναν κι από την άλλη η λογική, που λέει ότι αυτές οι θυσίες δεν πρέπει να πέσουν στο κενό.»