Ο Σταύρος Καλαφάτης στα αμαξοστάσια του ΟΑΣΘ

Τη σημασία που έχει για τη Νέα Δημοκρατία η ύπαρξη ενός δυνατού, σύγχρονου και ωφέλιμου για τον πολίτη φορέα αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, μεταβαίνοντας σήμερα στα αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στο Φοίνικα και τη Σταυρούπολη.

Ο κ. Καλαφάτης συνομίλησε με εργαζόμενους, εξαίροντας το έργο και τις καθημερινές τους προσπάθειες να προσφέρουν όλο και ποιοτικότερες υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό. Υπενθύμισε, δε, στο προσωπικό ότι ο ίδιος, από την αρχή της πολιτικής του σταδιοδρομίας ήταν πάντα κοντά στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης και τα προβλήματά του, παλεύοντας για λύσεις.

Ο υποψήφιος βουλευτής δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, σημειώνοντας πως ο πολίτης, μπορεί να διακατέχεται από δικαιολογημένο έως ένα σημείο θυμό, αλλά οφείλει να προσμετρήσει όλες τις συνέπειες μιας τυχόν επιλογής του να δώσει το… «τιμόνι» της χώρας στο ΣΥΡΙΖΑ, σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή.

«Είναι μια επιλογή, αυτή που θα κάνουμε την Κυριακή, η οποία θα καθορίσει το μέλλον της χώρας για τα πολλά επόμενα χρόνια», σημείωσε ο κ. Καλαφάτης. Γι αυτό οφείλουμε όλοι να σταθμίσουμε την ψήφο μας με γνώμονα όχι το θυμό, αλλά τη λογική και πάντα με τη σκέψη στο μέλλον των παιδιών μας», υπογράμμισε.