Επενδύουμε στην κοινωνία, ενώ ο κ. Μπουτάρης επενδύει στις προκλήσεις.

«Ψάχνω τον κ. Μπουτάρη για να συζητήσουμε ενώπιοι των Θεσσαλονικέων, αλλά δεν τον βρίσκω, διότι αποφεύγει το διάλογο για αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και την ουσία των θεμάτων της πόλης.»

Αυτό τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του Alpha 95.6 και στην εκπομπή «Γιάφκα» του δημοσιογράφου Σπύρου Χαριτάτου.

Συμπληρώνοντας, ότι ο δήμαρχος «είναι αθέατος και στις γειτονιές τις πόλης, επί τριάμισι χρόνια», ο Σταύρος Καλαφάτης επανέλαβε την πρόσκληση να περπατήσουν οι δυο τους στις γειτονιές, να απευθυνθούν στους πολίτες και να ακούσουν τους πολίτες. «Έχω περπατήσει σχεδόν όλη την πόλη τον τελευταίο μήνα, συζητώντας με συμπολίτες μου, για προβλήματα και πιθανές λύσεις. Πουθενά δεν βρήκα έναν συμπολίτη μας, που να έχει δει το δήμαρχο ή έστω έναν αντιδήμαρχό από κοντά.»

«Μπορεί να μην είμαι εξίσου …επικοινωνιακός», πρόσθεσε, «φροντίζω όμως να είμαι εντάξει με τον κόσμο και να επενδύω στην κοινωνία, ενώ ο κ. Μπουτάρης επενδύει στις προκλήσεις και στις ατάκες».

Όταν η συζήτηση στράφηκε περί …κομματικών υποψηφιοτήτων, ο Σταύρος Καλαφάτης ξεκαθάρισε: «εγώ άφησα πίσω μου την κυβέρνηση και ο κ. Μπουτάρης με κατηγορεί γι’ αυτό, παριστάνοντας τον ακομμάτιστο. Αλλά είτε επειδή ξέχασε το νόμο, είτε επειδή αδιαφόρησε γι’ αυτόν, είναι εκείνος που τελικά χρειάστηκε κομματικές πλάτες για να αλλάξει, ώστε να μπορέσει να κατέβει ξανά υποψήφιος. Επιπλέον, ο ίδιος δήλωσε πως αν επανεκλεγεί, θα έχει δικαίωμα ο κ.Βενιζέλος να πει πως κέρδισε τη Θεσσαλονίκη. Ποιος λειτουργεί κομματικά;»