Η Ελλάδα βιώνει από χθες ένα σκηνικό αποκαλύψεως!

«Αυτά που πέρασε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ, εμείς ως κυβέρνηση τα κόβαμε από τη ρίζα! Από χθες η Ελλάδα βιώνει ένα σκηνικό αποκαλύψεως, με διττή έννοια, που αφορά από τη μια στο νέο λογαριασμό των 9 δισεκατομμυρίων ευρώ που φόρτωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στους Έλληνες πολίτες κι από την άλλη, στην υποθήκευση του μέλλοντος για 99 χρόνια με τη δημόσια περιουσία να περνά στον έλεγχο ενός εποπτικού συμβουλίου, υπό την προεδρία των δανειστών.»

Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης μιλώντας στην εκπομπή “Live U” του Star Channel με τη δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου.

«Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε. Τέτοια ζητήματα, για ένα ταμείο υπό τον έλεγχο των δανειστών που θα διαχειριζόταν τη δημόσια περιουσία, είχαν προκύψει στη διαπραγμάτευση και όταν ήμασταν εμείς κυβέρνηση, αλλά εμείς δεν επιτρέπαμε ποτέ να συνεχιστεί καν αυτή η συζήτηση. Αυτά τα πράγματα τα κόβαμε από τη ρίζα. Όσα έγιναν χθες, συνοψίζονται σε μια φράση. Η κυβέρνηση φορολογεί ότι υπάρχει, ότι πετάει και ότι κολυμπάει, ενώ υποθηκεύει το μέλλον της χώρας για 99 χρόνια.»