Καμιά νέα περικοπή σε μισθούς και συντάξεις δεν συζητά η νέα κυβέρνηση ΝΔ

Η νέα κυβέρνηση της ΝΔ δεν συζητά σε καμιά περίπτωση περικοπές μισθών και συντάξεων στη νέα διαπραγμάτευση που θα κάνει με τους δανειστές, υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α΄Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας σήμερα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Ο κ. Καλαφάτης σημείωσε ότι στόχοι της νέας κυβέρνησης υπό τον Αντώνη Σαμαρά θα είναι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης της χώρας, η θωράκισή της με την πιστωτική γραμμή στήριξης και η βελτίωση των όρων υποστήριξης της χώρας από τους εταίρους της

Ο κ. Καλαφάτης σημείωσε πως εκλογές της 25ης Ιανουαρίου έχουν εθνικά χαρακτηριστικά, δεν είναι μια απλή αναμέτρηση για το ποιο κόμμα θα πάρει την εξουσία, αλλά το αποτέλεσμά τους θα καθορίσει τη μοίρα της χώρας για τα επόμενα πολλά χρόνια. Επισήμανε ότι οι ψηφοφόροι οφείλουν να το έχουν αυτό υπόψη τους και να προσέλθουν στις κάλπες σκεπτόμενοι με λογική και χωρίς να παρασύρονται από τις σειρήνες του λαϊκισμού.

Ο υποψήφιος βουλευτής, μιλώντας για το ΣΥΡΙΖΑ και το κυβερνητικό του πρόγραμμα, επισήμανε πως κανείς στην ΕΕ δεν επιθυμεί να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ, σημείωσε ωστόσο ότι εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρήσει στις μονομερείς ενέργειες που αναφέρει στο πρόγραμμά του, θα οδηγήσει ο ίδιος την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή απομόνωση.

Ο κ. Καλαφάτης κάλεσε το ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του αφήνοντας κατά μέρος την πολυγλωσσία, ώστε να γνωρίζει ο ελληνικός λαός ακριβώς τι θα πράξει η Κουμουνδούρου σε περίπτωση που έρθει στην εξουσία.

Δείτε το video εδώ.

Αύριο Δευτέρα 12 Ιανουαρίου ο κ. Καλαφάτης είναι προσκεκλημένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Οι Αταίριαστοι» (12.00 μ.)