«ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ»

Η σταδιακή, αλλά γενναία μείωση των φορολογικών συντελεστών, η περαιτέρω προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων, ένα σαρωτικό κύμα μεταρρυθμίσεων, αλλά και η προάσπιση του κοινωνικού κράτους θα είναι από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος με το οποίο η νέα κυβέρνηση της ΝΔ θα οδηγήσει τη χώρα στη λεωφόρο της ανάπτυξης.

Αυτό υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Οι Αταίριαστοι».

Ο κ. Καλαφάτης αναφέρθηκε επίσης στην πολυγλωσσία και τις αντικρουόμενες δηλώσεις  των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι καθημερινά ζούμε το φαινόμενο «ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ». Τόνισε ακόμη ότι η Κουμουνδούρου «πουλάει ψεύτικη και επίπλαστη ελπίδα» και πρόσθεσε: «Πριν λίγα χρόνια ο Γιώργος Παπανδρέου πούλησε ψεύτικη ελπίδα με το “λεφτά υπάρχουν’’, ο λαός τον πίστεψε και το πληρώσαμε όλοι. Σήμερα οι Έλληνες πρέπει να σκεφτούν καλά, για να μην “αγοράσουν’’ ξανά τις ψεύτικες ελπίδες που πουλά ο ΣΥΡΙΖΑ. Διότι τότε, η ζημιά για τη χώρα μπορεί να είναι ανεπανόρθωτη».

Κάλεσε τέλος το κόμμα του κ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει τη θέση του και σε μια σειρά άλλων ζητημάτων, όπως η παράνομη μετανάστευση, τα εθνικά θέματα και τα ζητήματα ασφάλειας. «Ο Έλληνας πολίτης ακούει για άοπλους αστυνομικούς και άλλα που τον βάζουν σε μεγάλη ανησυχία. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χρέος να μην κατεβαίνει με …ομίχλη στις θέσεις του, αλλά με ξεκάθαρο λόγο», κατέληξε.

Δείτε το video από την εκπομπή εδώ.