«Να γίνουμε αγωγοί της εμπειρίας πρωταγωνιστών  της κοινωνικής προσφοράς»

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Υπεύθυνο του Τομέα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Κόμματος, βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης, κ. Σταύρο Καλαφάτη, επισκέφθηκε σήμερα τη Διαμαντίδειο Στέγη Ηλικιωμένων του σωματείου «Μέριμνα Ποντίων Κυριών» και το δημοτικό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών – ΑμεΑ στην Πολίχνη του Δήμου Παύλου Μελά.

klimakio-3Το κλιμάκιο συναντήθηκε με τις διοικήσεις των δύο φορέων κατέγραψε προβλήματα, αλλά και προτάσεις, προς αξιοποίηση στην διαδικασία κατάρτισης του κοινωνικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά το πέρας των επισκέψεων, ο κ. Σταύρος Καλαφάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συνεχίζουμε, στο πλαίσιο της δράσης “Κανένας στο περιθώριο”, την επαφή με τους πολίτες που έχουν ως καθημερινότητά τους την προσφορά στο συνάνθρωπο. Διότι για να είμαστε αποτελεσματικοί αύριο με μια πραγματικά κοινωνικά ευαίσθητη Κυβέρνηση, οφείλουμε να γίνουμε από σήμερα καλοί αγωγοί της γνώσης και της εμπειρίας των πρωταγωνιστών της κοινωνικής προσφοράς. Πόσο μάλλον, όταν προέρχονται από φορείς με υποδειγματική λειτουργία και αποτελεσματικότητα για δεκάδες συμπολιτών μας. Και αυτό, παρά την προχειρότητα με την οποία ασκείται η κοινωνική πολιτική από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».