Να στηρίξουμε τις προσπάθειες του προσωπικού και της διοίκησης του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου»

Πρόταση, ώστε ο δήμος Θεσσαλονίκης να συμβάλει, με κάθε τρόπο, στη βελτίωση της κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» (Δυτικών Συνοικιών) της Θεσσαλονίκης, κατέθεσε ο επικεφαλής των «Εντάξει», βουλευτής Σταύρος Καλαφάτης, στην προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση που έγινε, πριν λίγο, στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Καλαφάτης ένωσε τη φωνή του και τη φωνή των «Εντάξει», στην «όποια προσπάθεια καταβάλλεται για να βελτιωθεί η κατάσταση» και ζήτησε –κάτι που έγινε αποδεκτό- να συμμετέχουν και σύμβουλοι της αντιπολίτευσης στην αντιπροσωπεία του δήμου που θα μεταβεί στην Αθήνα, για να συναντήσει τον υπουργό Υγείας.

«Είχα την ευκαιρία να δω το έργο που επιτελείται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Διαπίστωσα πως θα έπρεπε να είναι υπόδειγμα και παράδειγμα προς μίμηση, που να αποτελεί μοντέλο για τη λειτουργία και των υπόλοιπων νοσοκομείων», τόνισε και επισήμανε «τη μοναδική σχέση που υπάρχει μεταξύ εργαζομένων και διοίκησης», αλλά και το ότι «αποτελεί πυλώνα όχι μόνο για τη Βόρειο Ελλάδα, αλλά και τη Βαλκανική. Αξίζει να συνδράμουμε, με οποιονδήποτε τρόπο, σε αυτούς τους ανθρώπους, γιατρούς, νοσηλευτές, διοικούντες και λοιπό προσωπικό, που βάζουν πολύ ψυχή, καρδιά και φιλότιμο, σε αυτήν την προσπάθεια», κατέληξε.