Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή με την ψήφο τους στη Βουλή αποφάσισαν να σύρουν τη χώρα σε ένα δημοψήφισμα

Δήλωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει», βουλευτή Θεσσαλονίκης, Σταύρου Καλαφάτη, αναγνώστηκε στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, για το θέμα του Δημοψηφίσματος της ερχόμενης Κυριακής. Η δήλωση του κ. Καλαφάτη έχει ως εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή με την ψήφο τους στη Βουλή αποφάσισαν να σύρουν τη χώρα σε ένα δημοψήφισμα,- παρωδία και μια πορεία που μπορεί να μην έχει γυρισμό.«Κατάφεραν» ήδη κάτι που καμιά άλλη εκλεγμένη κυβέρνηση δεν «κατάφερε» από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι σήμερα. Έκλεισε τις Ελληνικές Τράπεζες και βύθισε τον τόπο στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια !! Σε κάθε περίπτωση όλα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν στο πολιτικό σκηνικό του τόπου μας.

Για αυτό το λόγο….

Όλοι όσοι πιστεύουμε στις αρχές της σύγχρονης Αστικής Δημοκρατίας.

Όλοι όσοι νοιώθουμε αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρωπαϊκής Οικογένειας.

Όλοι όσοι έχουμε την πεποίθηση, ότι κάθε άλλη επιλογή εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης οδηγεί σε μεγάλη εθνική περιπέτεια τη χώρα μας, οφείλουμε σήμερα, να είμαστε παρόντες για χάρη της πατρίδας μας, για χάρη των παιδιών μας. Οφείλουμε λοιπόν παντού με κάθε τρόπο και απέναντι σε κάθε πρόκληση, να δηλώσουμε ένα σθεναρό, βροντερό και μεγάλο ΝΑΙ.

ΝΑΙ στην Ευρώπη

ΝΑΙ στο Ευρώ

ΝΑΙ στα Ευρωπαϊκά Ιδεώδη»