«Όλοι μαζί με κάθε βήμα …πιο “εντάξει”!»

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο “εντάξει” από μια μαζική έκφραση της κοινωνικής αλληλεγγύης.»

Αυτό τόνισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Σταύρος Καλαφάτης, στην αφετηρία του αγώνα δυναμικού βαδίσματος 5.000 μέτρων του 3ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης.

Ο Σταύρος Καλαφάτης συμμετείχε στον 3ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο ως επικεφαλής πολυμελούς ομάδας του Συνδυασμού “Εντάξει”, αποτελούμενης από εκλεγμένους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, υποψηφίους και φίλους του συνδυασμού, ενισχύοντας την προσπάθεια των φορέων και ιδρυμάτων που στηρίζουν τη διοργάνωση, για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε θέματα αρωγής και υποστήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

«Στηρίζουμε κι εμείς μαζί με άλλους 15.000 συμμετέχοντες πολίτες και αθλητές, τις εκδηλώσεις και το μήνυμα του 3ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης», πρόσθεσε. «Είμαστε εδώ, επειδή αυτό το μήνυμα που στέλνουμε βαδίζοντας ο ένας πλάι στον άλλον, μας εκφράζει ατομικά και συλλογικά. Πως όλοι μαζί, μπορούμε με κάθε βήμα να γινόμαστε πιο “εντάξει”, απέναντι στην πόλη και στους συμπολίτες μας, ιδιαίτερα απέναντι σ` εκείνους που έχουν ανάγκη, όχι μόνο τη συμβολική συμπαράσταση, αλλά και την ουσιαστική στήριξη και θεσμική μέριμνα. Η αλληλεγγύη και η συνέργια είναι στοιχεία απαραίτητα για την κοινωνική συνοχή.»

KALAFATIS 1538 KALAFATIS 1553 KALAFATIS 1554 KALAFATIS 1586 KALAFATIS 1600 KALAFATIS 1615 KALAFATIS 1635