«Σκοπός είναι, την επόμενη μέρα να κερδίσει η Θεσσαλονίκη. Όχι τα κόμματα.»

Την άποψη, ότι το νόημα των αυτοδιοικητικών εκλογών, είναι να βγει κερδισμένη από την επιλογή δημάρχου η Θεσσαλονίκη και όχι να βγουν κερδισμένα τα κόμματα, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στη διαδικτυακή ενημερωτική σελίδα seleo.gr.

«Την επόμενη μέρα των εκλογών, πιστεύω ότι θα κερδίσει η πόλη και όχι τα κόμματα», τόνισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση. «Με την έννοια πως θα βγει δήμαρχος ο υποψήφιος που έχει υποστηρίξει, ένα κόμμα σίγουρα δεν θα βάλει μαύρες πλερέζες. Όμως, αυτό που έχει σημασία για μένα είναι να βγει κερδισμένη η Θεσσαλονίκη.»
Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου, περί «χαμηλών τόνων» στον προεκλογικό αγώνα, ο Σταύρος Καλαφάτης, υπογράμμισε: «Δεν ξέρω αν κάποιος θεωρεί “χαμηλούς τόνους” το γεγονός ότι δεν φωνάζω στα ΜΜΕ και δεν κάνω προσωπικές επιθέσεις. Σίγουρα δεν θα κάνω ποτέ στείρα κριτική. Είμαι επικριτικός, με στοιχεία. Έχω προκαλέσει τον υποψήφιο δήμαρχο, έχω αναδείξει πως είναι αναξιόπιστος. Αλλά με τεκμηρίωση.»
Και πρόσθεσε: «Η τακτική του κ. Μπουτάρη είναι …να περάσει ο καιρός χωρίς να γίνεται πολιτική αντιπαράθεση. Κι από την άλλη, για να προκαλέσει τα μέσα ενημέρωσης λέει μια εξυπναδίστικη ατάκα για να κάνει ντόρο. Εγώ δεν είμαι έτσι. Μιλώ επί της ουσίας.»
Ολόκληρη η συνέντευξη του Σταύρου Καλαφάτη στο seleo.gr στα παρακάτω links:

https://seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=137414
https://www.youtube.com/watch?v=AZmYbglSupM