Στ. Καλαφάτης: Συνεχής η μάχη κατά της πανδημίας και η φροντίδα για τον συνάνθρωπο

«Η μάχη κατά της πανδημίας συνεχίζεται. Είμαι εδώ για να μεταφέρω τις ευχαριστίες και την εκτίμηση προς τους εργαζόμενους, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό αλλά και προς τη Διοίκηση, τη Διοικήτρια κα Ξουρή του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» για το σπουδαίο έργο που επιτελούν. Μεταφέρω τις ευχαριστίες και την εκτίμηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Το νοσοκομείο δίνει μια συνεχή μάχη με επιτυχία. Εξυπηρετεί σχεδόν τα 2/3 του ελληνικού πληθυσμού, ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο. Κατάφερε και πιστεύω ότι θα καταφέρει να βγει από αυτή τη μάχη νικητής, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί κανένα κρούσμα κορονοϊού. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό.  Είμαστε δίπλα. Η φροντίδα για τον συνάνθρωπο είναι συνεχής. Η μέριμνα για τους συμπολίτες συνεχής. Ο αγώνας συνεχίζεται», τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν. Δ. Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, σε δήλωση κατά τη επίσκεψή του στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο».

Τον κ. Καλαφάτη ενημέρωσε για τη λειτουργία και το επιχειρησιακό πλάνο του νοσοκομείου η Διοικήτρια Δρ. Ευαγγελία Κουρτέλη – Ξουρή.