«Θα τα λέμε κάθε εβδομάδα!» Ο Σταύρος Καλαφάτης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

«Η τακτική συνεργασία μεταξύ Δήμου και Ελληνικής Αστυνομίας, μπορεί να συμβάλλει στην ουσιαστική αντιμετώπιση πολλών θεμάτων της καθημερινότητας των Θεσσαλονικέων, αλλά και των αστυνομικών, στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.»

 

Τα παραπάνω τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Σταύρος Καλαφάτης, στη διάρκεια επίσκεψής του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου συναντήθηκε με το Γενικό Αστυνομικό Δευθυντή Κωνσταντίνο Τζιμόπουλο, το Διευθυντή Ασφάλειας Βάιο Χονδρό, αξιωματικούς και απλούς αστυνομικούς, γυναίκες και άνδρες.

 

Ο Σταύρος Καλαφάτης, διαβεβαίωσε ότι εφόσον οι Θεσσαλονικείς εμπιστευθούν το συνδυασμό «Εντάξει», ο ίδιος ως δήμαρχος σκοπεύει να είναι πρωταγωνιστής στην προσπάθεια ενίσχυσης της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη με περισσότερο προσωπικό.

 

«Θα τα λέμε κάθε εβδομάδα», τόνισε. «Η συνεργασία Δήμου και Ελληνικής Αστυνομίας μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα, σε θέματα ευταξίας, στην καταπολέμηση του παραεμπορίου, στην προστασία του δικαιώματος κάθε πολίτη της Θεσσαλονίκης να κυκλοφορεί στην πόλη του με ασφάλεια. Και βέβαια, δικός μας στόχος, είναι ο Δήμος να βρεθεί συμπαραστάτης των αστυνομικών, συμβάλλοντας όσο μπορεί στην βελτίωση των συνθηκών, κάτω από τις οποίες επιτελούν τα καθήκοντά τους γυναίκες και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.»