«Τώρα είναι η ώρα» Το μήνυμα του Σταύρου Καλαφάτη στο τηλεοπτικό σποτ του συνδυασμού Εντάξει

Η φράση «Τώρα είναι η ώρα» αποτελεί το κεντρικό σύνθημα του Σταύρου Καλαφάτη στο τηλεοπτικό spot του συνδυασμού «Εντάξει». Παράλληλα αποτελεί κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές αλλά και ευαισθητοποίησης για τα θέματα του δήμου. Όπως λέει ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, απευθυνόμενους σε όλους τους Θεσσαλονικείς, «με την ψήφο σας στεκόμαστε όλοι εντάξει απέναντι στην πόλη μας. Τώρα είναι η ώρα».

 

Ο συνδυασμός «εντάξει» υποστηρίζει ότι «μπορούμε να καλυτερεύσουμε την καθημερινότητα κάθε δημότη. Μπορούμε με απλές, εφικτές και άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις να στηρίξουμε την κοινωνία μας».

 

Στο νέο τηλεοπτικό spot του συνδυασμού, οι πολίτες εξηγούν τι σημαίνει για αυτούς να είσαι «εντάξει», τι σημαίνει για τους πολίτες ο συνδυασμός «εντάξει». Όπως αναφέρεται:

  • εντάξει είναι να κάνεις αυτό που λες
  • εντάξει θα πει υπευθυνότητα, να μπορεί ο άλλος να στηριχθεί επάνω σου
  • εντάξει θα πει να είσαι τίμιος
  • εντάξει είναι ο δουλευταράς
  • εντάξει είσαι όταν ακούς και την αντίθετη άποψη
  • εντάξει είναι αυτός που μπορεί να σε κοιτάει στα μάτια

 

και όπως επισημαίνει ο ίδιος ο Σταύρος Καλαφάτης «εντάξει θα πει να παρέχεις φροντίδα και στήριξη».

 

Το σποτάκι έρχεται σε συνέχεια, και νοηματοδοτεί την απάντηση των πολιτών, στην έντυπη καμπάνια «εντάξου στο εντάξει» η οποία ξεκίνησε και εξελίσσεται από το συνδυασμό «εντάξει» με στόχο να εμπνεύσει όσο το δυνατόν περισσότερους δημότες να συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια για το καλό της πόλης.

 

Η φράση «τώρα είναι η ώρα» με την οποία ολοκληρώνει ο Σταύρος Καλαφάτης όσα λέει στο σποτάκι αποτελεί ευθεία πρόσκληση για συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές και στα δρώμενα της πόλης.

 

Δείτε εδώ το νέο τηλεοπτικό spot του συνδυασμού «εντάξει»:

https://www.youtube.com/watch?v=Jp5se0NEt_4