«Η  κοινοβουλευτική δράση ενισχύει και την αυτοδιοικητική μας φωνή.»

«Η επανεκλογή μου στο Κοινοβούλιο όχι μόνον δεν θα αποδυναμώσει, αλλά, αντίθετα, θα ενισχύσει την παρουσία της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης», διαβεβαίωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα των “Εντάξει”, του συνδυασμού της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης, του οποίου ηγείται.
«Πάντα επέλεγα να είμαι στην πρώτη γραμμή, ιδιαίτερα όταν οι καιροί είναι κρίσιμοι. Αυτό έκανα στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, το ίδιο πράττω και τώρα, ζητώντας αναβάπτιση στην εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων της Α΄ Θεσσαλονίκης», υπογράμμισε ο κ. Καλαφάτης.
Ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην υπουργός, επισήμανε ότι η διπλή ιδιότητά του θα λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά στην προώθηση των θεμάτων της πόλης, σε μια συγκυρία όπου η τελευταία χρειάζεται όσο τίποτε τις δυνατές και υπεύθυνες φωνές.
Ο Σταύρος Καλαφάτης αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος, με εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους και στελέχη που ήταν υποψήφιοι του συνδυασμού “Εντάξει” και φίλους του συνδυασμού, ενώ το φλουρί της Βασιλόπιτας έπεσε στο κομμάτι των εργαζομένων του Δήμου.