«Ο ΣΥΡΙΖΑ έπιασε ταβάνι. Η αλήθεια θα νικήσει το λαϊκισμό.»

«Ο χρόνος των 18 ημερών έως τις εκλογές είναι επαρκής για να κρίνουν οι πολίτες ποιος λέει την αλήθεια και μπορεί να κρατήσει τη χώρα σε σταθερή τροχιά εξόδου από την κρίση και την επιτήρηση και ποιος χρησιμοποιεί παλαιοκομματικές συνταγές παροχολογίας χωρίς αντίκρισμα απειλώντας να εμπλέξει τον τόπο σε νέες χειρότερες περιπέτειες.»

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, στη διάρκεια της τηλεοπτικής παρουσίασης της τελευταίας πανελλαδικής δημοσκόπησης της εταιρείας “Interview”, χθες, στη “Βεργίνα TV”.

Ο Σταύρος Καλαφάτης στάθηκε ιδιαίτερα στη μείωση της διαφοράς σε ποσοστό της τάξεως του 2% μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, αλλά και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της δημοσκόπησης, που δείχνουν: α) μεγάλη διαφορά υπέρ του Αντώνη Σαμαρά έναντι του Αλέξη Τσίπρα στην άποψη της κοινής γνώμης για το ικανότερο να διαχειριστεί τη διαπραγμάτευση έναντι των δανειστών ως πρωθυπουργός και β) χαμηλά ποσοστά εμπιστοσύνης στην παροχολογία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φαίνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πιάσει πλέον ταβάνι. Η δε πλειονότητα των πολιτών, αντιμετωπίζει με ωριμότητα και μεγάλη επιφύλαξη την ακατάσχετη παροχολογία του ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύει κανείς πως η σημερινή κυβέρνηση, αν πραγματικά μπορούσε, δεν θα έκανε ανάλογες παροχές για να κερδίσει πιο εύκολα την εύνοια των πολιτών; Όμως, η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς έχουν επιλέξει να πουν την αλήθεια στους πολίτες. Και πιστεύω ότι ο χρόνος των 18 ημερών που απομένει ως τις εκλογές τις 25ης Ιανουαρίου είναι επαρκής, ώστε η αλήθεια να νικήσει το λαϊκισμό», σημείωσε ο κ. Καλαφάτης.