Καλαφάτης: Η Νέα Δημοκρατία κάνει την επανάσταση του αυτονόητου ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ χτίζει την επανάσταση του παραλόγου

«Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να κάνει την επανάσταση του αυτονόητου, κόντρα στην επανάσταση του παραλόγου, που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσει ο κόσμος ποιος είναι αυτός που μπορεί να ‘‘τρέξει’’ τη χώρα στη δύσκολη αυτή στιγμή. Τα περί νέου και παλιού, είναι ένα επιχείρημα κλισέ. Ειδικά επειδή το νέο αποδείχτηκε αναποτελεσματικό».

Αυτό τόνισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και Συντονιστής της ΟΔΕ Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας, σήμερα το πρωί, στην εκπομπή «Πρωινή Γραμμή» της τηλεόρασης του Σκάι.

Πρόσθεσε ότι «ο μύθος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πάει να χτίσει ένα νέο κόμμα καταρρίπτεται καθημερινά. Προσπαθώ να βρω κομμάτια υπευθυνότητας και σοβαρότητας στα όσα κάνει, αλλά δε βρίσκω».

Για τις επιλογές του πρωθυπουργού τόνισε πως «στις πιο καίριες θέσεις, σε στιγμές κρίσιμες για τη χώρα, επιλέχθηκαν οι πιο ακατάλληλοι άνθρωποι. Την ευθύνη γι αυτό την έχει, ακέραια, ο απερχόμενος πρωθυπουργός».

Ο κ. Καλαφάτης επισήμανε πως «δεν είναι προς ψόγον η διάθεση ενός κόμματος να εξαντλήσει τα περιθώρια που προσφέρει το Σύνταγμα, ώστε να μη συρθεί σε επώδυνες εκλογές η χώρα» κι ότι «στόχος είναι να αναδειχτεί η ΝΔ ως πυλώνας σταθερότητας και σοβαρότητας απέναντι σε ένα κόμμα που επί επτά μήνες είχε από πενιχρά έως μηδενικά αποτελέσματα».

Και κατέληξε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να μιλά για πολιτική ηθική, όταν ξέχασε τα πάντα από αυτά που υποσχόταν προεκλογικά. Επαναλαμβάνει ότι θα επαναδιαπραγματευτεί μέρη της συμφωνίας, που ο ίδιος, ως κυβέρνηση, υπόγραψε μόλις πριν λίγες εβδομάδες. Παίζει εις βάρος της χώρας».