Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα «μιξ γκριλ» αλληλοσυγκρουόμενων αριστερών πεποιθήσεων

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα «μιξ γκριλ» αριστερών πεποιθήσεων που συγκρούονται μεταξύ τους και δεν εμπνέουν καμιά εμπιστοσύνη για το μέλλον της χώρας, υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα στο ραδιοσταθμό focus fm.

«Βλέπουμε ότι, πέντε μέρες πριν τις εκλογές, το ποσοστό αναποφάσιστων είναι εξαιρετικά υψηλό. Αυτό σημαίνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει, απλά υπάρχει μεγάλος θυμός ανάμεσα στους πολίτες. Εγώ κάνω έκκληση στους ψηφοφόρους, πρώτον, να προσέλθουν στις κάλπες και, δεύτερον, να σκεφτούν με γνώμονα τη λογική κι όχι το θυμικό», επισήμανε ο κ. Καλαφάτης. Και πρόσθεσε: «Πολλές φορές όλοι μας βρίζουμε ακόμη και φίλους μας, όταν μας “ανέβει το αίμα στο κεφάλι’’ και μετά ηρεμούμε. Η διαφορά είναι ότι αν εδώ αφήσουμε το θυμό να υπαγορεύσει την ψήφο μας, μετά δεν θα μπορούμε να διορθώσουμε κάτι, το κακό θα έχει γίνει».

Ο κ. Καλαφάτης επισήμανε πως «οι συγκεκριμένες εκλογές, για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια, έχουν πραγματικά εθνικό διακύβευμα. Δεν θα εκλέξουμε μόνο κυβέρνηση που οι αποφάσεις της θα δώσουν ή δεν θα δώσουν έναυσμα στην οικονομία, αλλά και μια κυβέρνηση που θα καθορίσει την πορεία του τόπου και σε μια σειρά άλλων θεμάτων. Γι αυτό», σημείωσε, «ζητώ από το ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει τι πιστεύει για τα εθνικά θέματα, όπως το Μακεδονικό, να πει αν όντως στοχεύει σε αφοπλισμό της αστυνομίας και να μιλήσει ανοιχτά για το τι θέλει στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης. Ο πολίτης πρέπει να ξέρει πώς ακριβώς σκοπεύει να τον κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα επίπεδα, σε περίπτωση που τον επιλέξουν τελικά οι πολίτες», κατέληξε ο κ. Καλαφάτης.