Ο ΣΥΡΙΖΑ δυναμιτίζει μια περίοδο εθνικής ανάτασης και ομοψυχίας που είχαμε ανάγκη ως Έλληνες

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δυναμιτίζει μια περίοδο εθνικής ανάτασης και ομοψυχίας που είχαμε ανάγκη ως Έλληνες. Πολύ καιρό είχαμε να σταθούμε όλοι μαζί ενωμένοι. Αυτό πιστώνεται σε έναν τεράστιο βαθμό στους χειρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη η οποία κατάφερε και μετέτρεψε την κρίση που οι απέναντι επιχείρησαν να δημιουργήσουν σε μια ευκαιρία συνένωσης και ομόνοιας», τόνισε ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. και Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «MEGA MAGAZINO» του MEGA με τους Θανάση Φουσκίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Δάφνη Καραβοκύρη. Αναφερόμενος στις εξελίξεις στον Έβρο, ευχαρίστησε όλα τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, του λιμενικού και της αστυνομίας, αυτονόητη υποχρέωση όλων μας, διότι δοκιμάζονται και μας κάνουν υπερήφανους.

 

Για τις επιπτώσεις του Κορωνοϊού στην οικονομία ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. ανέφερε ότι «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάνει τη δουλειά που έπρεπε με τον τρόπο που έπρεπε και στο εξωτερικό, και έχει θέσει το ζήτημα τονίζοντας ότι το οικονομικό κόστος που θα επωμισθεί η χώρα μας θα πρέπει να συνυπολογισθεί όσον αφορά τους δημοσιονομικούς στόχους που πρέπει να επιτύχει η χώρα».

 

Για τις επικρίσεις που ακούσθηκαν από διάφορες πλευρές για την Εκκλησία ο κ. Καλαφάτης υπογράμμισε «Θεωρώ απαράδεκτη την εργαλειοποίηση αυτού του πολύ σημαντικού ζητήματος από πολιτικά κόμματα και εν προκειμένω από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και θεωρώ ότι αυτό θα πρέπει να σταματήσει εδώ».