Τhe generation map μια πολύ «εντάξει» συζήτηση, ένας οδικός χάρτης συμμετοχής και δημοκρατίας

Με έναν διαφορετικό τρόπο επέλεξε ο Σταύρος Καλαφάτης να περάσει το μήνυμα για την αξία της συμμετοχής των νέων στην εκλογική διαδικασία. Επέλεξε να κάνει μια πολύ «εντάξει» συζήτηση ανάμεσα στον ίδιο και σε νέους στην ηλικία της κόρης του, που φέτος ψηφίζουν για πρώτη φορά.

O Σταύρος Καλαφάτης, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, περπατά στη Νέα Παραλία και ταυτόχρονα διεξάγει μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση με την κόρη του και νέους της ηλικίας της. Νέους, που φέτος ψηφίζουν για πρώτη φορά. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ονειρεύονται, αγωνιούν, κάνουν σχέδια και βάζουν τις προτεραιότητές τους.

Πιστός στην αρχή να είναι «εντάξει» ως υποψήφιος Δήμαρχος αλλά και ως πατέρας, ο Σταύρος Καλαφάτης, αντί για το χάσμα ανάμεσα στις γενιές, επικεντρώνεται σε όσα κοινά μπορούν να εντοπιστούν στη ζωή κάθε πολίτη, κάθε γενιάς. Ένα ωραίο απόγευμα, στην πανέμορφη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, η Βασιλεία Καλαφάτη και οι φίλοι της συνθέτουν ένα «generation map», έναν οδικό χάρτη συμμετοχής και δημοκρατίας και τον μοιράζονται με τον υποψήφιο Δήμαρχο, σε μια συζήτηση «ίσου προς ίσο». Μια συζήτηση πολύ «εντάξει».

Δείτε εδώ το βίντεο – trailer της «εντάξει» συζήτησης – Να ψηφίζεις είναι εντάξει!

https://www.youtube.com/watch?v=q3so2kAhNPI