Ξεκίνησαν με τη Θεωρία των Παιγνίων και καταλήγουν στη Θεωρία του Χάους

«Αυτοί που μας κυβερνούν, ξεκίνησαν με τη Θεωρία των Παιγνίων και καταλήγουν στη Θεωρία του Χάους», τόνισε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης, σε συνέντευξή του σήμερα, στο Ραδιοφωνικό Σταθμό 102 FM της ΕΡΤ.

Και πρόσθεσε: «Το καλύτερο για τη χώρα θα ήταν να γίνουν εκλογές… χθες, διότι κάθε μέρα που περνά επιδεινώνεται η θέση της χώρας, επιβαρύνεται η ζωή των πολιτών και γίνεται πιο δύσκολη η αναστροφή της εικόνας». Υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση δείχνει πως ακολουθεί το σκεπτικό “όπου κάτσει η μπίλια”», πρόσθεσε πως «το καλό του τόπου υπαγορεύει να γίνουν οι βουλευτικές εκλογές το συντομότερο δυνατόν» και επανέλαβε πως για την εκλογική μάχη στο Δήμο Θεσσαλονίκης θα είναι στην πρώτη γραμμή.

Για μια ακόμα φορά χαρακτήρισε τη συμφωνία των Πρεσπών «εθνικά επιζήμια» και επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τους ισχυρισμούς της εναντίον των συλλαλητηρίων, τονίζοντας: «Δεν θα σύρουμε το γαϊτανάκι του διχασμού, αλλά θα αντιδράσουμε στην πόλωση και τις επιθέσεις, όπως στους χαρακτηρισμούς πως όσοι παίρνουν μέρος σε συλλαλητήρια είναι φασίστες. Ποτέ στο παρελθόν μια κυβέρνηση δεν έχει εκφράσει τόσο διχαστικό λόγο».